Hoppa till sidans innehåll

Helgens tävlingsspel

10 FEB 2020 11:48
Flera av LinnéPartilles medlemmar har tävlat på olika håll både inomlands och utomlands under den gångna helgen.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 11:48

I Trollhättan avgjordes tävlingen Trollungen med flera framgångar för LinnéPartille. Hugo Ekeroth tog sig ända till final i klassen för herrar öppen. Den åtta år äldre Rekordspelaren, Filip Karlsson, vann finalen med 3-1. Hugo och Elias Ellbring spelade till sig semifinalplatser i pojkar 14. Jona Soploher vann sin pool och gick till semifinal i klass Max1999. Alla resultat från Trollungen 2020.

I Malmö Open, som är en stor Parasporttävling med 14 olika idrotter, vann Anna-Carin Ahlquist pingisens rullstol klass 3. Jonas Hansson spelade final mot landslagskompisen Nicklas Westerberg i stående klass 7. Nicklas, som tävlar för Eskilstunaklubben Idrottsföreningen För Alla, drog det längsta strået denna gången. I klassen stående 9-10 var Einar Sahle i semifinal. Resultaten i Malmö Open.

Hans-Erik Börjesson, Göran Ekström och Bert Kilersjö deltog i den brittiska veterantouren i VETTS Southern Masters i Crawley. Börjesson var mest lyckosam i trion genom tredjeplats i dubbeln för 60+ tillsammans med Chris Pickard. Hansa spelade också slutspel i såväl 50+ som 60+ med förluster i andra respektive tredje omgången som resultat. Göran och Bert fick nöja sig med spel i Consolation efter genomfört poolspel. Resultaten i Crawley klicka här.

Börjesson I Crawley

Börjesson in action i Crawley.

Skribent: Sven Åke Lans
Epost: Adressen Gömd

 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: This is a mailto link

Se all info