Hoppa till sidans innehåll

Dubbelsegrar för Linné i Veteran SM i Skövde

25 JAN 2015 18:10
Anna-Carin Ahlquist tillsammans med Per-Erik Eriksson, Österåkers BTK, spelade hem mixed dubbel 40 och paret Göran Ekström och Torsten Lager, Mörrum försvarade fjolårstiteln i herrdubbel 70.
  • Uppdaterad: 27 JAN 2015 17:18

Anna-Carin var också andraplacerad i DS40, där vann motståndaren Yue Xia Fridén, Norcopensarna, finalen med 3-1.

Ekström visade prov på bra dubbelspel även i mixed 70 tillsammans med Pensionärernas Britt Nilsson genom att gå till semifinal.

Tredje dubelsegern svarade Lena Linde för i damdubbel 60 med partnern Anita Andersson, BTK Rekord. Det var, för den statistikintresserade, parets tredje raka titel i klassen. Linde var också tredjeplacerad i damsingel 65 och i mixeddubbel 65.

För övrigt kan nämnas att Hans-Erik Börjesson föll mot klassegraren Göran Skogsberg, från arrangörsklubben Skövde PK, i semifinal i H65. Börjesson och Åke Karlsson gick fram till semifinal i HD65, där var åter Skogsberg nu i par med Arvi Grapenhed för svåra motståndare. Karlsson var även i final MD60 med Anita Andersson, BTK Rekord men lyckades inte försvara förra årets titel, Björn Andersson/Birgitta Olsson, Trollhättan, var övermäktiga i finalen.

Här finns alla resultat från Veteran SM i Skövde.

Läs om vad GP skriver om Anna-Carin och hennes insats i Veteran-SM.

Skribent: Sven Åke Lans
E-post: 


 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: linnepartille@gmail....

Se all info