Hoppa till sidans innehåll

Halvtid i distriktsserierna

16 DEC 2019 14:22
När höstsäsongen nu är avverkad kan vi konstatera att två LinnéPartille lag toppar sina respektive serier.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 14:22

Det är jämnt så det förslår i div. 4. Tre lag med samma poäng i topp. LinnéPartille E leder med LinnéPartille D som tvåa och Torslanda IK B på tredjeplats. Benny Lundberg är hittills obesegrad i det något ålderstigna ledarlaget. Spelande lagledare Axelsson är förmodligen nöjd med E-lagets framfart så här långt. Framgångsrikast i det ungdomliga D-laget är Jona Soploher och Axel Edfalk. Spännande vårsäsong lär följa.

Ovisst är det även i div. 6 där Lindome BTK C-lag leder och LinnéPartilles båda lag kommer därefter, 2 respektive 3 poäng efter.  LinnéPartille PK F har en hängmatch och kan krypa närmare ledarlaget. David Alvarado och Elias Ellbring har bäst statistik i G-laget medan det är jämnt fördelat på de åtta spelare som matchats i F-laget.

LinnéPartille PK H har vunnit sju raka matcher och leder div. 7, tre poäng före Torslanda BTK B. Gustav Ragnarsson har bara inkasserat en förlust på 15 matcher och leder internligan, knappt före Claes Axelsson (13-2). 

I div. 8  håller LinnéPartille I till. Laget har en bred trupp, hittills har 10 spelare varit med. Bäste poängplockare är Jack Sikkar med 10 vinster på 12 spelade singelmatcher. Laget är placerat som fyra.

Av ungdomslagen har LinnéPartille PK 2 i höstserien Äldre-2 och LinnéPartille 5 i serie Äldre-8 lyckats bäst.

Skribent: Sven Åke Lans
E-post: Adressen Gömd


 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: linnepartille@gmail....

Se all info