Hoppa till sidans innehåll

Sju medaljer till LinnéPartille-spelare i Mölndals Hösttrofé

09 OKT 2022 21:12
Inte mindre än arton LinnéPartille-spelare ställde upp Höstrofén i Aktiviteten.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2022 21:12

 Arton LinnéPartille-spelare - både yngre och äldre - kom till spel ute i Aktiviteten när Mölndals BTK lördagen den 8 oktober anordnade sin Hösttrofé. På de tolv klasser som spelades från tidig morgon till åtta-tiden på kvällen plockade klubben hem 7 medaljer fördelat på 4 brons, 2 silver och 1 guld.

 Guldet kom i form av Ville Tranälvs mycket stabila insats i klassen 1250. I samma klass nådde Sofia Sahle och Vilmer Engström kvarten. I Max1000 plockade Peter Nilsson som oseedad hem en silverpeng, starkt! I Max1500 överraskade Cornelius Nkasup med att göra en liknande resa men föll i semifinal. 
 
 I den för dagen allra starkaste klassen, Öppen, stod Simon Liljegren för den kanske största skalpen när han i avgörande set slog utbarndomsträningskompisen Johannes Klang och nådde semi!
 
 I de två yngsta ålderklasserna, P/F11 och 12, visade Erik Töyrä Kogerfelt framfötterna och nådde semifinal x 2 efter flera vinster mot högre rankade spelare. I P/F14 tog sig Sofia Sahle ett steg längre än sin semiseedning och var ett set ifrån att slå ut jämnårige och förstaseedade Magne Hermann från Lekstorp. En silverpeng för Sofia fick avrunda kvällen.
 
  
 
 
 
  Rapportör: Oskar Jakobsson 
Skribent: Sven Åke Lans
E-post: Adressen Gömd


 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: linnepartille@gmail....

Se all info