Hoppa till sidans innehåll

Tre DM-titlar till LinnéPartille

14 NOV 2022 17:00
I helgen anordnade Lindome BTK traditionsenligt Distriksmästerskapen i Almåshallen.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2022 17:00

 Lördag morgon ställde klubben upp med 5 spelare i Pingisiaden Pojkar, där 3 gick till A-slutspel men såg sig besegrade i första omgången av slutspelet (Saknas på bild - Eddie). Det var första gången grabbarna spelade DM och alla förutom en har ett år kvar i klassen. Bra kämpat utav samtliga och fin sammanhållning!

 Samtidigt spelades HJ18 och efter flera timmar utav pool- och slutspel stod Elias Ellbring (som oseedad) näst högst upp på prispallen med en silverpeng. Strax nedanför stod Simon Liljegren, som Elias slog i semi, med en bronspeng. Starkt jobbat killar!

Ungefär samtidigt stod Bosse och Pelle högst upp på pallen i Veteran Herrar 60!

Efter lunch gick Sofia Sahle in i F14 och hanterade ett ganska så stort favoritskap på bästa set. Distriktsmästare utan att tappa set. Grattis Sofia!

 Likt Elias på förmiddagen tog sig Simon Liljegren som oseedad till final i lördagens sista åldersklass, HJ20. Starkt Simon!

 Söndag morgon tog sig Charlotta och Joachim till final i Mixed och Gustav och Hanna nådde semi!

 I P16 nådde Elias sin andra final för helgen men fick se sig besegrad av kompisen och LP-bekantingen Jesper Ströberg (Hålta IK). Grattis till en kanonhelg, Elias!

 Till Senior-SM skall Hanna Ragnarsson! Efter seger mot bland annat lagkompisen från Lekstorp, Ellen Lann, och fd tränaren och under flera år prenumeranten på DM-titeln, Charlotta Larsson, stod Hanna som segrare - stort! Grattis Hanna!

 På det hela taget en bra insats av klubben med framskjutna placeringar i de flesta klasser. Framförallt fin sammanhållning och bra kämparanda oavsett poängställning! Stark insats av samtliga!

Summa summarum: tre DM-sergrare i Sofia Sahle Flickor 14, Hanna Ragnarsson Damer singel och Bo Freyschuss Herrar 60.

 Alla resultat från DM i Lindome.

 Rapportör från Lindome: Oskar Jakobsson 

Skribent: Sven Åke Lans
E-post: Adressen Gömd


 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: linnepartille@gmail....

Se all info