Hoppa till sidans innehåll

William var nöjd med sitt lags insats

17 OKT 2021 21:13
William Karamzadeh tyckte att hans lag LinnéPartille PK Smashers gjorde en bra debut i seriespelet för yngre lag i Ex-huset.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2021 21:13

Hela sju lag debuterade i yngre-serierna för LinnéPartille under lördagens spel i Ex-huset. Det gäller ungdomar födda 2009 eller senare. Man spelar inte med någon tabell, som gäller, utan här spelar man mot andra bara för att det skall vara roligt! "Detta gör det enklare för nybörjare att delta!" som det heter i GBTF:s serieinbjudan.

För de något äldre ungdomarna, födda 2004-2008, var det seriepremiär för klubbens fyra lag under söndagen. Reultaten (ej uppdaterade i skrivande stund) för lagen går att finna här.

I helgen var det också fulla omgångar för herrlagen i det nationella seriesystemet. För A-laget  (bilden ovan) i div. 1 herrar V med Theo Abrahamsson, Jesper Walton, Linus Strömberg och Oskar Hedlund i laget, innebar omgångens matcher: förlust 6 - 8 mot Munkedals BTK B (Jesper stod för två singelsegrar och vinster i båda dubblarna) och seger mot Halmstad BTK B 8-3 (alla vann matcher-Theo tog hem alla tre).

För B-laget i div. 2 VSN blev det tyvärr två förluster: Torslanda IK 2-8 och 1-8 mot Alingsås PP. Inte så konstigt kanske då laget spelade med reducerat manskap (tre spelare). Lite oroväckande. Laget dock på en femtepalts i serien.

Division 3 herrar VSSÖ lyckades C1-laget vinna, med bara tre spelare, mot BTK Warta 8-5 och Hålta IK besegrades med 8-3. Med det konststycket ligger laget  topp i serien. Åke Ström bäste matchvinnare med 8-1 så långt. C2-laget har det svårare efter två förluster: Hålta IK 3-8 och TopSpeed BTK 1-8. Laget får nog kämpa för att hänga kvar.

Återstår C3-laget, som spelar i Division 3 herrar VSSV. 7-7 mot Kungsbacka BTK C och 2-8 mot Mölndals BTK. Laget på en tredjeplats efter 4 spelade matcher.

Nästa seriesammandrag för nationella serierna 20-21 november.

Skribent: Sven Åke Lans
E-post: Adressen Gömd


 Vi stödjer BTK Linné:

 

dunross

 

higablogo

 

berg_pms_stor

 

bingo

 

sydsport

 

Postadress:
BTK Linné - Bordtennis
L. Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706374074
E-post: linnepartille@gmail....

Se all info